KUNSTEN
Aalborg

Kunsten - Alvar Aaltos berømte kunstmuseum - er efter en gennemgribende restaurering i 2015 genåbnet - så glæd dig til at opleve moderne kunst i den arkitektoniske perle i topform.
Kunsten er efter en gennemgribende renoveringigen klar til at give dig et væld af kunstoplevelser. Selvom museet åbnede første gang i 1972, så vil du alligevel få følelsen af at træde ind på et nyt museum. Den omfattende restaurering har blandt andet medført en ny udstillingssal, nye undervisningslokaler, ny café og butik, en totalrenoveret skulpturpark med ny stor terrasse samt udskiftning af 317 tons italiensk marmor ude og inde. 
Bygningen er i international særklasse og er tegnet af den verdensberømte, finske arkitekt Alvar Aalto i samarbejde med Jean-Jacques Baruël og Elissa Aalto.
Det betyder at såvel borgere som turister strømmer til museet i Aalborg for både at gå på opdagelse i det fantastiske bygningsværk og for at se museets enestående samling af moderne kunst og samtidskunst. 
En arkitektonisk perle
Bygningen er tegnet af det finske arkitektpar Elissa og Alvar Aalto og danske Jean-Jacques Baruel og blev opført 1968-72. På grund af et mobilt skillevægssystem er det muligt at tilpasse museet alt efter udstillingsbehov. Særligt må fremhæves de unikke belysningsforhold, der har medvirket til at gøre bygningen berømt.
Publikum kan på Kunsten få en helhedsoplevelse af god kvalitet uanset, om turen går til udstillingerne, butikken eller museets café. Så glæd dig til et besøg i et flot og indbydende museum som i 2015 undergik en gennemgribende restaurering.

Besøg Kunsten

Kunsttour: klik her >>>


 
KRAFTnewmedia.dk